Posts

Showing posts from June, 2016

Six Years Of Dating You

Image
Yesterday, we both celebrated our six years dating anniversary.

First year of our dating anniversary, we were still in college, so we just went out for simple dinner at a small restaurant spesifically serves porridge. We ate and talked for hours how we could bring our relationship to next level. And that time, marriage was not our topic.

Too bad I don't really remember what we did on second anniversary, because that year we were so busy on Andreas's graduation and he was back for good.

Third year anniversary, it was my turn to go back home and moved to Bali. Andreas came to visit us for few days in October. He felt sorry for not celebrating our anniversary again, but instead, he handed me a blue box (not from Tiffany, girls!) and asked me to step into a different level of our relationship. I said yes!

Fourth year annivesary, again he came to Bali and we went out for our first fancy dinner.

On fifth year (whoa... what a long journey, isn't it?), we began to prepare our we…

Baby Essentials (Wish List)

Image
Sejak sebulan yang lalu, udah beberapa teman dekat nanyain, "Eh, lo mau apa buat hadiah lahiran?", sejujurnya aku pun bingung mau apa, hahaha. 
Aku belum beli pretelan apapun buat persiapan anakku nanti, rencananya sih akhir bulan ini, biar nanti nggak kelabakan belanja kebutuhan penting lainnya. Aku juga baru belakangan ini hunting baby products di beberapa website. Ternyata oh ternyata... barang-barang bayi itu kok lucu-lucu, sih! 
Cuma karena si anak nggak akan selamanya menjadi bayi, aku harus tahan untuk beli barang-barang tersebut dengan alasan "lucu" atau "gemesin". Ada yang bilang bisa disimpen buat yang berikutnya. Well, yang berikutnya, biar urusan nanti aja, deh. 
Secara kayaknya aku nggak akan ngadain baby shower dalam waktu dekat (oh wait, baby shower itu di-arrange sama teman-teman dekat, ya?), list ini sekalian jadi hints buat yang bingung mau kasih hadiah apa buat si calon bayi ini. *winks winks*

Pregnancy Journey: Second Trimester (4-6 months)

Image
As I'm writing this, I am 28 weeks (3 days) already, which means I finally made it to the last stage! 

Let's make a recap about the second trimester journey. Here we go: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...