Posts

Showing posts from October, 2016

25 October

Image
So I'm officially 25, started yesterday. Yeaaay! Happy birthday to me! 
And beside of my birthday, we actually celebrated our first wedding anniversary too. Yes, from now on we will celebrate two occasions every year. 25 October will never be the same :D
Hubby surprised me with a tiramisu cake and 25 roses bouquet at midnight, right after I nursed Josh. I was asked what I wanted for my birthday. I only wanted a cake, because I really wanted to eat birthday cake. Is it only me or birthday cake always tastes so good? 
 Don't bother how the cake looks like. Aku comot pas tengah malam karena ngiler.
I thought a staycation before for celebrating the 25 Oct, but maybe it's not a really good idea since Josh is still so young (maybe next year!). So we went for simple dinner at Spatula and luckily the place was not full—since it's weekday—so we didn't bother to bring Josh's stroller. He was sleeping while we're enjoying our dinner. 
Their Thai Iced Tea surprising…

Say A Little Prayer

Image
Postingan hari ini bukan bahas soal my Josh. It's about another Josh, anak dari seorang cici gereja di Jakarta dulu, sebut saja Ci Rin. We both and our family are pretty close anyway. Ci Rin ini udah kenal aku dari bocah sampe akhirnya punya bayi.
Sebenarnya udah lama banget kami nggak kontekan. Paling mentok komen-komen di sosmed. Kami ngobrol lagi sejak aku bertanya sesuatu (you know, ci :P), dan terus sampai aku lahiran. I've learned lots of things about baby and motherhood from her. Dan pas masa-masa baby blues (which was I didn't realize at first!), ci Rin lah yang banyak encourage aku juga. 
Beberapa minggu yang lalu, Mama ngabarin via WA, titip doa buat big Josh yang lagi sakit. Katanya pulang dari Bogor (abis jenguk baby Josh), Ci Rin noticed mata Josh agak bengkak. Sampe di sini aku kaget lah, kirain pulang dari Bogor bawa penyakit, kan. Eh ternyata, Josh emang sakit ): 
Cerita lengkap soal Josh, bisa dibaca langsung di blog pribadi Josh (written in English by h…

5 Lessons Before Hitting 25

Image
I don't have 25 lessons before 25 list. Aku cuma punya 5 pelajaran hidup yang penting selama setahun belakangan ini. 
Cusss, apa aja itu?

Joshua Is Officially One Month

Image
Percaya lah, saat kalian menjadi seorang Mama, dan pekerjaan kamu di rumah aja ngurus bayi, satu-satunya hal yang akan sering dibahas adalah bayimu sendiri, termasuk bahas di blog. Muahahaha. 
Jadiii... Josh udah genap umur sebulan di bulan kemarin. YAY! 
Mari kita simak, apa aja yang udah terjadi di bulan pertama, termasuk pencapaian si bayi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...